logo

Kleine beiaarden

Beiaardklanken trekken ieders aandacht.

Beiaarden kunnen geplaatst worden in daktorentjes, op gevels, in een tuin of op een pleintje. Een beiaard past zowel in een klassieke als in een moderne omgeving en kan ook gecombineerd worden met een wijzerplaat.


Bij de keuze van de constructie waarin de klokken worden opgehangen, wordt veel aandacht besteed aan de omgeving waarin de beiaard geplaatst zal worden.

Op de beiaardklokken worden elektromagneethamers gemonteerd waarmee de melodie op de klokken wordt gespeeld. Het geheel wordt aangestuurd door een elektronische beiaardcomputer. Hierdoor is het mogelijk om de muziek te organiseren en het afspelen ervan te programmeren.

De gespeelde muziek kan zo aangepast worden aan het seizoen, aan een speciaal evenement (verjaardag, doop, huwelijk,...) of aan de periode van het jaar (Kerstmis, Pasen,...).

De beiaardmelodieën kunnen elk uur, half uur of kwartier weerklinken.

MERIDIAAN levert de constructie met de volledige installatie en zet uw muzikale wensen om in klokkenklanken.

Wij stellen u graag een aantal ideeën en schetsen van kleine beiaarden voor. Contacteer ons voor meer informatie en voorbeelden.

Onze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikservaring te bieden en om onze producten en diensten te verbeteren. Door onze website te bezoeken, aanvaardt u onze cookies. Meer informatie.

Ik ga akkoord