logo

Wijzerplaten

MERIDIAAN is sinds meer dan 50 jaar actief en heeft in die tijd een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van constructie, plaatsing, restauratie, herstel, onderhoud van torenuurwerken voor kerkgebouwen, openbare gebouwen en privé woningen.

Wijzerplaten

MERIDIAAN zorgt voor de openbare tijdsaanwijzing op torens, kerken, gemeentehuizen, scholen, postkantoren, stations, privé gebouwen, enz.


Onze wijzerplaten zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en stijl. Deze zijn  bestand tegen alle weersomstandigheden en ongevoelig voor UV-straling. De uitvoering  is zowel mogelijk in kunststof , aluminium of inox.
Wijzers en cijfers kunnen verguld worden met bladgoud 23.5 karaat. Het beleggen van het bladgoud gebeurt volgens de regels van de kunst.
Er bestaan verschillende mogelijkheden om de wijzerplaten te verlichten.
Onze torenuurwerken worden aangestuurd door een elektronisch moederuurwerk, voorzien van radiosynchronisatie (met de tijdscode-ontvanger DCF uit Mainflingen) zodat ze steeds de juiste tijd aangeven, ook na een stroompanne. Bovendien schakelen ze automatisch over naar zomer-en wintertijd.

Onze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikservaring te bieden en om onze producten en diensten te verbeteren. Door onze website te bezoeken, aanvaardt u onze cookies. Meer informatie.

Ik ga akkoord